Sider

31. august 2011

Helbred det "syge system"

Vil du være med til at helbrede det "Syge system".

Vær med til at skabe fokus omkring hvordan kommunerne forvalter lovgivningen omkring langtidssyge, hvordan man trækkes igennem uhensigtsmæssigt lange afklaringer i årevis, uden den mindste viden om hvornår man kan få afsluttet sin sag? Så støt underskriftindsamlingen

Underskriftindsamlingen er IKKE en hetz mod sagsbehandlere, enkelt grupper, enkelt personer, læger, behandlere, konsulenter osv.
Det er et ønske om at få skabt fokus på og debat omkring FORVALTNINGEN af lovene, at råbe politikerne op, så de kan få øjnene op for at der er noget galt.

Støt sagen og skriv under. (brug evt. kun initialer, og  8x0 som tlf. hvis du ikke ønsker at oplyse mere. Oplysningerne du giver bruges naturligvis ikke til noget, og e-mail og tlf.nr. kan IKKE ses af nogen, ikke engang de der har oprettet underskriftindsamlingen)


http://onlineunderskrift.dk/underskriftsindsamling/vis-alle-underskrifter/2822-Vil-du-vaere-med-til-at-helbrede-”Det-syge-system”/

Vær med til at skabe fokus omkring et system der fasterholde der syge så længe at de bliver sygere, så længe at de mister deres forsørgelsesgrundlag, et system jeg pt. er låst fast i. Du kan være med til at hjælpe MIN og mange andres sag ved at KRÆVE at emnet tages op.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar